ČERVNOVÉ KOLO EXTRALIGY JUNIORŮ

11.06.2019 16:48

JIHOČESKÉ JUNIORSKÉ DERBY V LEDENICÍCH

    Druhou červnovou sobotu naši junioři vyjeli na další kolo extraligy do Ledenic.

    První zápas odstartoval sezimácký útok Pája Švec inside the park homerunem, na který poté úspěšně navázal i zbytek kádru. Zápas skončil za stavu 11:2 pro nás.

    Druhý zápas jsme také začali s bodováním v začátku utkání,kdy na svůj single postupně doběhl Robík Hanzal. Další bod zařídil svým single homerunem v druhé směně Pája Švec a po něm Robík Hanzal, kterého stáhnul z trojky Bob. Bohužel se nám ale zápas nepovedl zdárně dotáhnout a za stavu 3:13 jsme se ubrali vstříc odpolední koupačce.

    Obrovskou pochvalu si po zápasech zasloužilo především mladší osazenstvo týmu. Víťa Novák svým prvním hitem v juniorské soutěži stáhl jeden z bodů v prvním zápase a to se cení!

SPECTRUM U KOZSKÁČE

    V neděli jsme vzhledem k nepříznivému počasí, které nás před pár týdny potkalo v Praze, odehráli proti Spectru 3 zápasy.

    Všechny zápasy jsme působili dobře především na pálce, bohužel nám ale moc nešla hra v poli a díky hromadě errorům jsme nedokázali v příznivý stav obrátit ani jediný zápas. Svým prvním homerunem v extralize juniorů se blýskl Ondra Kouba. Za zmínku též stojí dva trojmetové odpaly Radima Štroufa, na které stáhl 4 body.

    Konečné výsledky z neděle jsou tedy 10:19,5:18 a 3:6

 

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.