Druhý hrací víkend Extraligy mužů aneb počasí neporučíš

22.06.2020 10:15

O víkendu měla pokračovat nejvyšší soutěž mužské kategorie.

V sobotu jsme vyrazili do Prahy na hřiště několikanásobného mistra ligy, týmu Spectrum Praha. Bohužel, předpověď nebyla nejlepší. Domácí se ale posnažili a ještě půl hodiny před prvním zápasem to vypadalo, že se minimálně začne. Nakonec se však počasí opět zhoršilo natolik, že rozhodčím nezbývalo nic jiného než zápasy odložit. Déšť vs. týmy 1:0.

V neděli máme mít premiéru doma. Proti dvojnásobnému vítězi extraligy, také Hrochům, ale z Havlíčkova Brodu. Ale i když žádným hrochům voda nevadí, našemu hřišti ano. Vnitřní pole bychom ještě do pořádku dali, ale travnaté vnější bylo podmáčené a dobré tak na holínky. Alespoň se zvládlo zavčasu obvolat soupeře i rozhodčí a nemuseli k nám zbytečně cestovat. Déšť vs. týmy 2:0.

Co naplat, zápasy jsou přeloženy, a hned jak bude oficiální datum, zveřejníme to.

Nadcházející víkend čeká letošní premiéra ve druhé lize juniory, kteří zahájí sezonu turnajem v Pardubicích. A poté již přijde první červencový (prodloužený) víkend a s ním snad již i historicky první domácí zápasy v extralize, postupně proti Joudrs Praha, Beavers Chomutov a Tempu Praha.

 

Jan Čech

 

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.