Muži přivezli tři výhry

08.05.2016 20:47

Muži vyrazili o víkendu k prvnímu výjezdu na hřiště soupeřů. V sobotu je čekala Slavia VŠ Plzeň, složená ze zkušených hráčů a několika nahostovanými hráči s Německa. Hroši , oslabeni o zraněného Kubu Tomečka nastoupili k prvnímu utkání s Martinem Hudečkem na prkně a zkušeným zadním polem. Ve velice vyrovnaném utkání okořeněném homerunem Baryho Řízka vyhráli hosté 4:3 díky velice dobré hře v obraně.

Druhé utkání bylo jednoznačnou záležitostí Hrochů i díky slabšímu nadhozu soupeře. Vysledek 19:4 jasně ukazuje rozložení sil na hřišti. Hosté se představili v nové kolekci drezů pro venkovní zápasy .

V neděli čekali na Hrochy v areálu Tempa  PV Praha. První zápas měli Hroši navrch až do páté směny , kdy sérií chyb darovali soupeři výhru 6:3. Ve druhém zápase Hroši v první směně udělali tři body které PV do čtvrté směny dorovnali. V páté jsme přidali bod, který jsme v dramatickém závěru udrželi. Kaňkou na úspěšném víkendu je zranění Václava Kaliny který si při obětavém zákroku v zadním poli poranil rameno.

 

         

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.