Muži stoprocentní

09.05.2018 12:28

Květen zahájili muži výjezdem do Plzně a Radotína. Týmu chyběl dlouhodobě zraněný Václav Kalina a Adam Bočánek, který je na turné s juniorskou reprezentací v Japonsku.Naopak prvně vyrazil s A týmem junior Jirka Šeda.

V Plzni , která sestoupila z Extraligy začal na prkně Honza Čech, který hned v první směně poslal odpal daleko za plot. Zápasu škodil velice nepřesný rozhodčí, který vnesl do jinak hezkého utkání zbytečné emoce. Hroši si  udržovali jedno až dvoubodové vedení o které ale v šesté směně přišli a do dohrávky vstupovali za stavu 7:8. Na dva auty pak Kuba Toměček odpálil singl  a odvážnou krádeží dvojky donutil domácí k chybě a umožnil stáhnout vyrovnávací bod. V následujícím tiebreaku dali Hroši 4 body a nepřipustili žádné drama. Výsledek 12:8 byl dobrým vstupem do víkendu.

V druhém utkání Slavia nasadila na nadhoz německého nadhazovače a Bary Řízek mu hned z prvního nadhozu poslal balón na oběžnou dráhu. 5:0 po první směně Hrochy uklidnilo a Martin Hudeček na prkně dovolil první body až v 6 směně. Prvním hitem v dospělé kategorii se ukázal Jirka Šeda a Hroši v pohodlném tempu zvítězili 10:3

Následoval přesun do Radotína , kde nás v neděli čekal další double. Nadhoz obstaral v prvním duelu Patrik Malovaný. Hroši neponechali nic náhodě a velkým tlakem na pálce přikládali v každé směně bod za bodem. Jediným kazem utkání bylo, že nedokázali domácí udržet na desetibodovém rozdílu v dohrávce 6 směny a utkání si  v poledním vedru zbytečně prodloužili, aby nakonec zvítězili 19:9.

V druhém utkání se při rozhazování zranil Martin Hudeček, ale zkusil házet začátek zápasu. Bohužel hosté využili jeho indispozice a šli do vedení 8:3. Na prkno nastoupil Jan Čech , hosté navázali na pálkařskou formu z prvního utkání a otočili výsledek na 17:9. Víkend se scorem 4:0 posunul Hrochy do čela ligové tabulky. Následující kolo se hraje až na začátku června, proto si Hroši pozvali ke Kozskému potoku Slovenskou reprezentaci, která se připravuje na červnové ME v Havlíčkově Brodě. 18-19.5 sehrají se slováky 4 přípravné zápasy.

 

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.