Muži ve finále playoff

02.10.2017 09:01

Za stavu 1:1 odjížděli Hroši na Kotlářku s jasným cílem finálové účasti. První zápas začal na prkně Adam Bočánek a hned v první směně šli domácí do vedení 2:0. Hrochům se nedařilo spojit odpaly a do třetí směny zůstali bez bodu. V té  obsadili první dvě mety na BB a Kouba ulejvkou mety naplnil. Domácí tlak nevydrželi a postupně Hroši na passbally získali tři body a šli do vedení. Ve čtvrté přidali hosté další dva body po agresivní hře na metách a domácí stačili pouze korigovat na 3:5. Pátá bez bodu. V šesté se hostům opět podařilo naplnit mety a po odpalu Pepy Kaliny jdou dovedení 7:3. Kotlářka však odpovídá stejnou mincí a před dohrávkou poslední směny vedou Hroši 7:5. V té dělí Hrochy jeden aut od vítěztví,ale dvě chyby ve vnitřním poli naplní mety a následný odpal domácích přikloní výhru 8:7 na jejich stranu.

Nedělní zápas č.4 začínají Hroši na prkně s Martinem Hudečkem, ale nedaří se jim zachytit začátek zápasu a po dvou školáckých chybách v zadním poli prohrávají po třech směnách 2:5. V páté přidávají domácí další bod a když v šesté směně zahrají tři auty po 4 nadhozech, klesají šance Hrochů k bodu mrazu. Softball se ale hraje na 7 směn a Hroši zapínají turbo. Kouba hitem otvírá směnu a Malovaný se dostává na BB . Kalina je out a posouvá na druhou a třetí. Respekt hostů z Řízka a darovaná první meta. Tomeček out a jeden out dělí Hrochy od konce sezóny. Na pálce posílá Boháček dlouhý double do zadního a stahuje tři body. 5:6. Bočánek trefuje za plot , ale krátké ploty za zadním polem znamenají double a je vyrovnáno 6:6. Do třetice posílá dlouhý double za plot veterán Devera a stahuje vítězný bod, protože Michal Ficza v dohrávce nedává na nadhozu opařeným domácím šanci. 6:7, 2:2

Jde se do pátého zápasu, Hroši na vítězné vlně zahajují homerunem Řízka a jdou do vedení 2:0. Adam Bočánek na prkně odvádí skvělou práci , ale hvězdou zápasu je Ondřej Kouba. Na spojce zastavuje tři těžké odpaly a v šesté směně chytá rozhodující linedrive. Místo bodů pro domácí hraje double play a Hroši vedou před dohrávkou sedmé směny 4:2. Zápas dohazuje opět Michal Ficza a konec je v jeho režii. Chycený out a dva strikeouty posílají Hrochy do finále 2.ligy.

Finálová série zahajuje v sobotu u Kozského potoka od 14:00 hodin

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.