Úspěšný vstup do podzimu

19.09.2016 08:46

Po juniorech, kteří ovlávdli závěreční turnaj druhé ligy , se dařilo i všem ostatním kategoriím Hrochů. Muži přivezli tři výhry z výjezdu do Pardubic a Kostelce, kde dodázali dvakrát porazit vítěze základní části druhé ligy. Bohužel k postupu do play off nám chyběla jedna výhra, které mohla znamenat prodloužení sezóny. Posledním turnajem mužů tak bude domácí Interpohár v polovině října. Celkově  muži obsadili 5.místo s 13 výhrami a 15 porážkami. Slušný výsledek na premiérovou sezónu.

Žáci dohrávali soutěž finálovým turnajem 2.ligy ve skupině o 7-13 místo. Po rozpačité sobotě, ovlivněné velkým vedrem se Hroši v neděli zlepšili a dvěma výhrami si zajistili celkové 9. místo. Vzhledem k tomu , že kostra týmu patří do nižší kategorie je výsledek velice dobrý.

Kadeti doma uzavírali Extraligu a na domácím hřišti zaznamenali nejlepší výsledek. S bilancí dvou výher a dvou porážek obsadili 3 místo . Nyní čeká hráče příprava na finálový turnaj, kde mají možnost vylepšit loňskou bramborovou medaily.

T-ball zavítal do Havlíčkova Brodu k závěrečnému kolu. Ač pouze v 9 , hráči dokázali, že za rok šli herně hodně nahoru . Čtyři výhry a jedna porážka znamenaly 3 místo , které mladým nadějím patří i v celkovém pořadí. Gratulujeme 

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.